restaurangbesök
gav 36350 företag inom detta område
Åsbro Kursgård AB
På Åsbro Kursgård utbildas arbetskraften den svenska energibranschen är i stort behov av. Här är det så nära “på riktigt” du kan komma. Vårt område består av 130 hektar skogsmark med övningsfält, ledningar och ställverk i alla spänningsnivåer. Kursgården ligger i södra Närke, ca tre mil söder om Örebro. Vi ses!
Sportbaren TimeOut Lyckeby
Vi på Timeout lägger stor vikt vid kvalité och service. Vi har ett brett sortiment både vad gäller lunch, a la carte, avhämtning och barverksamhet. Vi besitter goda kunskaper både vad gäller kök, pizzakök och dryckeskunskap.Timeout är en kvarterskrog i Lyckeby med rättigheter att visa sport.
Brännö Värdshus med Pensionat Baggen
3 (1)
Restaurang, bar, kafé, bageri och boende i Göteborgs vackra skärgård.
Hurva Gästgivaregård
5 (1)
Under januari o febuari håller gästis lite vinter stängt. Tar imot förbokade grupper/gäster. Öppnar upp i mars mer regelbundet.
Corner Burgers & Grill
Här på Corner i Västervik handlar det om omtanke. Hur viktigt det är med de bästa råvarorna som förädlas med lika mycket kunnande som kärlek. Omtanken om dig som gäst, där det aldrig, aldrig någonsin tummas på kvaliteten.Du förtjänar det bästa. Det får du här på Corner.
Hussborgs Golfklubb
I norden är det enkelt att finna sitt favoritställe #nl#Det är under sommaren när nätterna är ljusa och varma som HussBorg med dess 18-hålsbana blir ett självskrivet mål för många golfintresserade. #nl# #nl# #nl#
Palatset Linköping
Välkommen! Vi har en bar med fullständiga rättigheter, restaurang och biljard.
Taxinge Slott
5 (1)
Välkommen till vårat Slottscafé och upplev norra Europas största kakbord med ca 65 sorters hembakat bröd. Allt från smörgåsar till delikata tårtor. Kakbordet ändras efter säsong och över tid. Men innehåller aldrig under 65 olika sorter.
Stöten i Sälen
Sälenfjällens absolut högsta fallhöjdmeter och en av landets bästa pister. Det är i Stöten Sälens bästa skidåkning finns. Med 50 nedfarter och ett helt nytt snöläggningssystem uppnås perfektion på både pist och puder. Allt, med den storslagna fjällvärlden som fond.
Radisson Blu Royal Viking Hotel
4.67 (3)
Med oslagbart läge mitt i centrala Stockholm. Från hotellet har du kort gångavstånd till Stockholms stora utbud av shopping, sightseeing, teatrar, museer, restauranger och andra nöjen. Närheten till allt gör oss till det perfekta valet för både en weekendtrip och en affärsresa!
Café & Grill , Borenshult
café glass restaurang frukost bar drink retro hamburgare ala carte smörgås smörgåstårtor take away
Bastuträsk Värdshus
5 (1)
Bastuträsk Värdshus är en restaurang, hotell och vandrarhem som stolt betjänat Bastuträskområdet sedan ca 1966.
Fritidsbaren
En pärla längs Ystads strandpromenad.Vi stänger för säsongen 22 augusti 2022 , öppnar igen lördagen 18 maj 2023. Välkomna!Öppettiderna den här sommaren kan variera pga Covid-19
Östgöta Kök
5 (1)
Vi älskar god mat. Mat som grundar sig på kärlek till utvalda råvaror, gärna från gårdarna på den bördiga östgötaslätten. I tio års tid har det varit vår filosofi, och den har genomsyrat varje koncept vi har utvecklat under åren. Vi vill erbjuda dig utsökt regional mat. I våra restauranger, på kontoret, på en enslig skärgårdsö för två eller i stora salar till hundratals hungriga gäster. Vi tullar aldrig på det vi tycker är viktigast av allt - mat lagad från grunden.
Stadionmässan
I Stadionmässan ryms allt ifrån föreläsningar, stämmor, konserter, konferenser och företagskongresser till stora publika mässor.
Restaurang Zorbas
Hösten 1982 startade Matheus Theodoridis och George Kalcidis restaurang Zorbas i Kalmar då med gyros som specialitet.
Jacob Hansens Hus
Vi anordnar allt från konferenser till bröllopsfester. Våra konferenslokaler är flexibla för att tillgodose era önskemål.
Best Western Plus Edward Hotel
3.67 (3)
Centralt beläget fyrstjärnigt hotell med omtanke och behaglig hemkänsla.I Gamla staden i Lidköpings centrum hittar du oss. Charmigt medtrevlig atmosfär för affärsresenären, familjen, golfaren eller turisten.Restaurang Feeling Lkp och gym.Ambitionen är att skapa en behaglig "hemkänsla"Du är hjärtligt välkommen till oss, vi skall ta väl hand om dig!
Gotlands Försvarsmuseum
Museet färdigställdes 2008-09 och invigdes 11 juli 2009. Platsen var tidigare en förrådplats och nuvarande museets huvudbyggnad var då ett sädesmagasin.Stora delar av museets samlingar och föremål flyttades från dåvarande förbandsmuseum på Visborgsslätt i Visby. Där låg förbanden P 18 (I 27, I 18) och på på senare tid även A 7 och Lv 2. Musets flygutställning kom 2011 och 2014 flyttade KA 3 museum i Fårösund till Tingstäde.
Östergök Restaurang & Pizzeria
4.5 (4)
En av Sveriges allra första pizzerior. Välkommen in till oss och avnjut en riktigt god måltid.
Badhotellet Konferens & SPA
Välkommen till anrika Badhotellet för en avkopplande stund i vårt spa eller en inspirerande konferens i vår moderna konferensanläggning.
Herrljunga Hotell & Konferens
Endast ett stenkast från järnvägs- och busstationen finner Du oss, mitt i centrala Herrljunga. Välkomna att bo hos oss med närhet till både affärer och aktiviteter av olika utbud.
Centrum Fastigheter I Norrtälje AB
Centrum Fastigheter tror starkt på att bygga långsiktiga relationer med såväl hyresgäster som underentreprenörer. Centrum Fastigheters förvaltningsytor uppgår i dag till ca: 83 600 kvm i form av bostäder, kontor och kommersiella lokaler. I beståndet finns ca: 3.000 kvm outnyttjade byggrättar för framtida projekt.
Vogt'S Restaurang & Catering AB
Hos oss njuter du av god mat och dryck i harmonisk miljö med utsikt över Sveriges vackraste travbana. Låt oss fixa din fest- utifrån dina önskemål. Besök gärna Nordiska Travmuseet som finns i samma byggnad samt Årjängstravet.
Hamnkrogen Motala
På Hamnkrogen i Motala, kompromissas det aldrig med service, råvaror eller tillagning, här tas hantverket på stort allvar, både i kök och matsal. I köket förädlas varsamt de finaste råvaror från havet utifrån ett kompromisslöst urval och gediget mathantverk. Hamnkrogens har aldrig varit kända för att ängsligt snegla på trender, därmed inte sagt att man inte är öppen för förändring eller att inspireras av matkulturens ständiga utveckling.