restaurang påarp
gav 597 företag inom detta område
Två Kockar
Välkommen till Två Kockar! Vi serverar härliga luncher och har ett spännande cateringutbud. Besök oss för att avnjuta en av våra luncher. Kontakta oss för att beställa catering. Observera: Vi har stängt 23/12 till 1/1-24, välkommen åter!
Restaurang SMAK Lunch & Catering
SMAK Lunch & Catering - Restaurangen med det lilla extra. Innanför våra dörrar råder en varm och trevlig atmosfär. Vi hyr ut vår egen serveringspersonal för alla typer av arrangemang. Det går att även hyra restaurangen för en festkväll! Varmt välkomna till oss!
Grytan restaurang
Spisvarmt Välkommen till Grytan! Vi serverar luncher med det lilla extra! Erbjuder catering, hemleverans, hemma hos och festlokal för allt bra som ska firas. #nl#Välkomna!
Curry Republik
Hos Curry Republik får du vällagad och kryddstark indisk mat!
Vegeriet / Sjubönor AB
4 (2)
Vegeriet startades 1998 som ett familjeföretag av Anki Upners med döttrar. Dessutom har vi vår ekologiska butik Sju Bönor som vi har i samma lokal som Vegeriet. Vår ambition är att inte bara vara en restaurang i mängden utan vi vill vara en oas i tillvaron där service, hälsa och miljö står i centrum. En mötesplats för alla människor som är måna om vad de stoppar i sig helt enkelt. Målet är att laga mat som är bra för kroppen samtidigt som den ger så liten miljöpåverkan som möjligt.
Besök gärna vår ekologiska butik på www.sjubönor.se välkommen!
Bara Vara
3.86 (7)
Bara Vara är en restaurang med bar och vinkällare som funnits i Helsingborg sedan 1999. Vi tänker kvalitet, hantverk, custom och känsla i allt från menysammansättning till hantverk i lokalen. Passionen för mat och dryck i kombination med miljö och trivsel är det som driver oss varje dag året runt. Vi gör allt från grunden och hoppas att det uppmärksammas och uppskattas av våra matgäster.
Sillen & Makrillen
Sillen & Makrillen är en restaurang i Helsingborg som ligger alldeles vid vattenbrynet med en härlig utsikt över sundet och Danmark. Ett ställe att koppla av på och se båtarna passera medan solen går ner vid horisonten. Här står maten i centrum och med inriktning på fisk & skaldjur jobbar vi med utvalda råvaror från lokala leverantörer och anpassar menyn efter säsongens urval