meny
gav 35627 företag inom detta område
Österberga Gård Bed and Breakfast
Välkommen till Österberga Gård strax norr om Mariestad. Här bor ni bekvämt i gammal lantlig miljö med många kända turistmål inom räckhåll.
Röe gård Butik
Röe Gård har endast 500 meter till salta bad i Åbyfjorden, tre vandringsleder utgår från gården, fantastiska möjligheter till bergsklättring i närheten, stor trädgård med många leksaker och en medeltida gårdsborg invid husen. Stor aktivitetslada med många möjligheter för kalas, konserter eller andra arrangemang. Kom och njut av Bohuslän.
Frövifors Pappersbruksmuseum
Följ med oss på en resa 100 år bakåt i tiden! Ett intakt pappersbruk från början av 1900-talet finns bevarat vid övre fallet i Frövi–Frövifors Pappersbruksmuseum. Det är Sveriges enda industriella pappersbruksmuseum.
Stiernhielms på landet Krog och livs
Välkommen till Stiernhielms Krog och Livs.
Dunder Döner
Erbjuder äkta döner med gedigna råvaror och god service med gästerna i fokus. Välkomna till vår första av många.
Lindgårdens Bageri & Café, AB
Bageri och kafé på landet med hembakat bröd. Vi bakar matbröd och kaffebrödKaféet öppet på fredagar & lördagar.
O'Learys
3 (4)
Hela Sveriges klubblokal. Sportbar med fullständiga rättigheter. Vi serverar hamburgare, kyckling, sallader, pasta. Välkommen!
Kafé Rost
Café Oscar ligger både i centrala Kiruna och nära Coop Forum längs Österleden. Smörgåsar, kakor, kakor och bakverk från vårt eget bageri. Kom in, vi har alltid en plats för dig!
Vietsmak AB
Förföriska Smaker från Vietnam. Vietsmak är en vietnamesisk restaurang belägen i det charmiga Nacka som bjuder på en kulinarisk oas för alla smakälskare. Vi kombinerar traditionella recept med moderna inslag för att skapa en smakrik upplevelse som du sent kommer att glömma. Kom till Vietsmak för en vardagsmiddag, en helglunch eller en stund med vänner.
Port Sud
Hos oss får du upplevelsen som är det lilla extra, guldkanten på tillvaron som lämnar minnena som består. Kom till oss för att njuta av god mat, gott sällskap och med en utsikt som är värd mer än allt guld i världen. Fransk bistro med fisk och skaldjur som specialitet. Hotell med både svit och mindre rum.
Lindas Keramik
Jag strävar alltid till det enkla och funktionella. Jag vill att min keramik ska användas varje dag. Både till vardags och till fest. Jag vill att leran ska synas och att det är drejat. Bruksföremål i lera och stengods.
Restaurang & pizzeria Ljunghusen
Vi bakar pizzor med svenska råvaror av högsta kvalité. Hos oss kommer hygien och kvalitè i första hand. Vårt mål är att ha nöjda kunder till 100% , och det tror vi att vi kan nå genom, bra service, hög kvalité och rimliga priser.
Restaurang Basilica
4.33 (6)
Basilica är ett familjeföretag som grundades i Eskilstuna år 2005. Basilica är ett välbesökt och populärt koncept med huvudinriktning på pasta, pizza och husmanskost. Lokala variationer kan förekomma.
Spader Dam
Välkommen till Två Levendes AB. På hemsidan hittar du hela vår pizzameny. Skulle du inte hitta något som passar så kan du alltid kombinera din egen pizza.
Fridas Restaurang
4 (4)
Välkommen till Fridas – en gemytlig restaurang med ett unikt läge på stranden i Kärradal, utsikten över havet är fantastisk.
Restaurangen Wäsby Golf
1 (1)
Restaurangen på Wäsby Golfklubb drivs av Ulf och Lena Möller-Claeson. Ulf är kock sedan många år och har jobbat på många välrekommenderade restauranger i Stockholm och har sedan många år drivit egen restaurang. Lena är också utbildad sommelier och kan hjälpa er med val av drycker. Lena håller även i olika typer av dryckesprovningar och chokladprovning. Vi ordnar även med matlagningskurser om så önskas. Vi arbetar kontinuerligt med att förnya både oss själva och våra menyer.
Restaurang Ågården
Välkomna till en liten mysig restaurang, vackert belägen efter Arbogaån i centrala Arboga. Vi serverar lunch måndag till fredag samt à la carte onsdag till lördag. Vårt mål är att erbjuda vällagad mat & ha nöjda gäster.
Arheden Catering
För den som ägnar sig åt god mat på heltid finns inga färdiga recept. I stället handlar det om rätt inställning, om passion och hängivenhet. Det handlar om fingertoppskänsla. Om fantasi och variation i högre grad än rutin. Om både tradition och nytänkande. Om husmanskost och om rätter födda någonstans i fjärran. Om kunskap och modet att göra avsteg från den.