affärsmiddagar
gav 70 företag inom detta område
Restaurang Grankotten
Restaurang Grankotten har serverat fika och mat på Norra stadsberget i Sundsvall sedan 1901. Restaurangen drivs av familjen Steringer. Tanken med Grankotten är enkel: vi vill vara en del av livets alla stunder, med god mat, vackra omgivningar och vidunderlig utsikt. Det gör vi genom att laga riktigt god mat, ordna evenemang för företag och privatpersoner och alltid ha våffeljärnen varma.
Harrys
Harrys är ett brasseri med svenska rötter; en avslappnad mötesplats där mat, dryck och människor förenas. Alltid välkomnande och vällagat.
Restaurang Durkslaget
3.5 (10)
Kvarterskrogen Durkslagets ambition är att vara just en klassisk & modern kvarterskrog. I vår mening ska det vara en förlängning av ditt egna kök/vardagsrum, fast med uppassning såklart.
Centrum Bistro I Rimbo KB
4.6 (5)
För bordsreservation och övriga bokningar vänligen ring.
M/S Bränna
Välkommen till M/S Bränna!En plats för att äta gott, dricka gott och må gott. En skön atmosfär blandad med en oslagbar känsla. Oavsett om du är här för en middag, konferens eller ett skönt häng i vår bar, lounge eller nattklubb så är det rätt klart för oss. Det ska vara enkelt att njuta av god mat. En upplevelse. Kom, nu äter vi.Under sommaren erbjuds även stans härligaste terrass, med utsikt över vattnet.Restaurang - Bar - Lounge - Nattklubb
SvanskogPizzeria , Gyllene Svanen
Välkomna till vår restaurang och gourmet pizzeria där vi tar er med tillbaka i tiden till det tidiga 1900-talet.Vår restaurang pryds av en inredning som andas nostalgi och elegans, där varje detalj är noggrant utvald för att återspegla den förgångna eran.När ni kliver in genom vår dörr möts ni av en varm och välkomnande atmosfär.Vår meny är fylld av välsmakande och noga utvalda rätter och gourmet pizzor. Vi serverar svensk husmanskost vardagar mellan 12 - 14
Arheden Catering
För den som ägnar sig åt god mat på heltid finns inga färdiga recept. I stället handlar det om rätt inställning, om passion och hängivenhet. Det handlar om fingertoppskänsla. Om fantasi och variation i högre grad än rutin. Om både tradition och nytänkande. Om husmanskost och om rätter födda någonstans i fjärran. Om kunskap och modet att göra avsteg från den.