Om Björsells Bageri & Konditori
Vi erbjuder nybakat bröd och läckra bakverk i butik och café. Äkta råvaror utan konserveringsmedel. Välkommen in!
Historia
Björsells Bageri och Konditori drivs av Anna Björsell som är den fjärde generationen i släkten Björsell. Konditoriet grundades redan 1907 av Richard Björsell. Under första världskriget bröt Richard torv i Munkedal som fraktades med häst och vagn för att värma upp bakugnarna på konditoriet.
Björsells konditori var återförsäljare av jäst som levererades av Jästbolaget i Göteborg.
Traditionen att baka för hand med rena och äkta råvaror utan konserveringsmedel lever kvar i hela vårt sortiment, från det grövsta matbrödet till den finaste bakelsen.
Varmt välkommen att handla i butiken eller att njuta av våra produkter i konditoriet en trappa upp.
Björsells Bageri & Konditoris utvalda länkar
Innehållet i denna modul är ändrat av användare
Äger du företaget?
Logga in